Saturday, June 23, 2007

Viza v kapse, začíná týden intenzivních příprav..

Milé dámy, milí pánové,
dočkali jsme se ! Vsichni jsme dostali vizum do země záslibené, 2 z nás ho již dokonce třímají ve svých pracovně nedočkavých hnátkách. Klacky, které nám mohli amíci hodit oficiálně pod nohy, jsme tímto přeskočili. Brněnská GTS byla v březnu silně pesimistická k mému rozhodnutí vyjet do US -s komentářem, že se to stihne tak tak, a spíš ani to ne. Che, mám chuť tam nyní vrazit s vítězoslavným výrazem a mávaje vízem, jim tam udělat pěkný průvan.
Nu nic, nyní se jěště sběžně pochválím, že se všem účastníkům povedlo zvládnout i své školní povinnosti a starosti, čímž jim odpadá nemalé břímě a jejich úsměv z vidiny širokého severozápadu nabývá obřích rozměrů.
Nyní očekávám hektický týden plný nekonečného zařizování detailů, stíhání odložených věcí, pivních nocí, loučení a podivné rozradostnělé nervozity.

P.S. - poněkud mě zaráží na novém VIZU skutečnost, že je to typ R, což podle přiložených dokumentů má být vízum pro pro duchovní a církevní pracovníky na plný úvazek. Tato víza jsou připravena pro kněze a církevní hodnostáře různých církví a náboženských hnutí a sekt. Zřejmě úředníky ambasády zmátla má postátnicová fotografie.Přiznávám, že opravdu vypadám jako nefalšované Erko...

No comments: